Lyall Wise Residence
       
     
Program and background
       
     
  The structure needed to accommodate the competing needs of a creative den, a space for entertainment and a dwelling space.
       
     
Design Strategy
       
     
04.jpg
       
     
07.jpg
       
     
06.jpg
       
     
03a.jpg
       
     
Lyall Wise Residence
       
     
Lyall Wise Residence

Location: Studio City, CA

Data: 600 Sq Ft Residential Addition

Date: September, 2008

Program and background
       
     
Program and background

This project for a television writer-producer couple, became a residential addition with a simple twist. The brief for expansion required incorporating continuously varying levels of privacy. 

  The structure needed to accommodate the competing needs of a creative den, a space for entertainment and a dwelling space.
       
     

The structure needed to accommodate the competing needs of a creative den, a space for entertainment and a dwelling space.

Design Strategy
       
     
Design Strategy

Mobility movable partitions, operable walls and shelving as furniture.

04.jpg
       
     
07.jpg
       
     
06.jpg
       
     
03a.jpg